CA NA JUANA
Un projecte familiar
des del 1980

des dels inicis amb un multiservei, compost per Kiosco, papereria, llibreria i perfumeria.
encaminant-nos cap a la nostra especialització de joguines.

La nostra historia

JOGUINES

LA MILLOR EINA D'APRENDRE, ESTIMULAR I OBSERVAR EL CREIXEMENT INTEL·LECTUAL. TENIM JOGUINES DIDÀCTIQUES, EDUCATIUS, PUZLE, LLICÈNCIES NACIONALS I INTERNACIONALS.

COMPRAR ONLINE

SERVEI A DOMICILI A TOTA L'ILLA, DEMANA'NS INFORMACIÓ AL 971384528 O AL WATHSAPP 699022838

PAPERERIA

MÉS DE 40000 REFERÈNCIA EN MATERIAL ESCOLAR, MANIPULATS, MANUALITATS I RECURSOS PER A CENTRES EDUCATIUS. AMB UN SERVEI PROPER I ÀGIL A LA TEVA CASA O CENTRE ESCOLAR.

VER PDF

LLIBRERIA

visita'ns i coneix el nostre assortiment en llibres que donen suport al coneixement, l'autoajuda i la comprensió d'una societat actual des de 12 anys o fins a ells.

LIista de regals

LES TEVES CELEBRACIONS O LES DELS TEUS AMICS I ARRIBATS SÓN MÉS CÒMODES I PERSONALS.
ACOSTA'T T'AJUDEM!!!


Festes Aniversaris

Simple, fàcil i senzill. Envia'ns un watssap (699022838) amb les teves dades i obrim una llista per a l'acompliment del teu fill/a.

Et guardem l'import de les aportacions d'amics/coneguts i després VOSALTRES ESCOLLIU EL Regal que més us agradi.


Llista comunió

En un dels dies més importants de la vida del teu fill/a, t'acompanyem en la confecció de la llista útil de comunió. Descarrega, observa i ho parlem.


LLISTA COMUNIÓ


Llista naixement

Durant el primer any de vida, la percepció sensorial, la manipulació, la coordinació de moviments i els primers contactes amb les persones del seu entorn són els principals àmbits daprenentatge, estimulació, joc i educació en valors. Hem de reforçar els hàbits de son, introduir el llenguatge, experimentes diverses formes de comunicació i reforçar la felicitat i positivitat.


LLISTA NAIXAMENT

La Nostra història

Des de 7 setembre de 1980

una de les persones més importants de les nostres vides, va iniciar un projecte familiar: Esperança. Sense comptar amb això des dels inicis amb un multiservei, compost per Kiosco, papereria, llibreria i perfumeria, els clients van anar seleccionant.
Després el 1994 vam iniciar un camí amb el grup de compra TRIPIJOC, encaminant-nos cap a la nostra especialització de joguines. Aquest camí ens va empènyer a un canvi substantiu en estructura. Vam passar d'una botiga de 60m2 a un establiment de 2 plantes amb una superfície a cadascuna de 275m2., que ens va portar a un canvi radical el 2007, on ens vam sumar a la Cooperativa de compres “Coinju”, actualment JUGUETTOS.

Actualidad

Havent passat moltes vicissituds, com malalties, crisis econòmiques, canvis socials, ens trobem amb un altre Handicap: COVID-19.
Aquesta pandèmia ha de servir per transformar positivament un model de societat, ens devem al planeta que ens sustenta ia la família, cosa que ens obliga a deixar les generacions que ens precedeixen un món social, humà, compartit, cooperador ia la recerca sempre de millorar. Ideals que durant aquest llarg recorregut de la nostra aventura emprenedora hem intentat dur a terme a través del joc, amb l'ajuda del personal, col·laborant amb associacions com Aspanob i Asamdib, i aportant sempre una mirada cap endavant.